طراحی خط تولید آب معدنی

آب معدنی و آب شرب بعنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیات میباشد .

میزان نیاز روزمره هر فرد ۱ تا ۲ لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد .

استفاده از آب آشامیدنی سالم و گوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرف آب میباشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده است .

منشا حدود ۸۰٪ از بیماریهای انسان عدم دسترسی به آب سالم است . ۷۵٪ از مردم جهان سوم از امکانات آب برای مصارف بهداشتی محرومند بنابر این زمان این تصور نادرست که آب سالم به هر میزان که مورد نیاز باشد به وفور در دسترس است دیگر سپری شده است.

واقعیت آن است که آب سالم و گوارا کمیاب و گرانبها میباشد آلودگیها با ایجاد تغییرات نامطلوب در خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی کیفیت آب را تنزل میدهند و در مراحلی آب را از حیطه انتقاع ساقط مینمایند .

برخی از آلودگی ها زوال پذیرند و به آسانی تجزیه و یا تقلیل داده میشوند نظیر مواد زائد کشاورزی و حیوانی و فاضلابهای انسانی بعضی از آلاینده ها نیز انحطاط ناپذیرند مانند جیوه و سرب و برخی از ترکیبات پلاستیکها که از افزایش آنها در آب باید جدا جلوگیری شود .

آب معدنی خواص آنتی باکتریال و ضد قارچی دارد و به پاکسازی بدن از توکسین‌ها و فروپاشی مواد معدنی زائد کمک می‌کند.

آب معدنی با کاهش تورم و التهاب ماهیچه‌ها و مفاصل در تسکین دردهای التهاب مفاصل و روماتیسم موثر می‌‌باشد.

به جرات میتوان گفت که شرکت برزین صنعت کوشا تا کنون بهینه خط تولید اب معدنی طراحی خط بسته بندی آب معدنی و آب اشامیدنی را ارائه داده است بگونه ای که تمام فاکتورهای طراحی در زمینه صنایع غذایی را رعایت نموده وبه استاندارد بالایی در این زمینه دست یافته است.

همراهی با متخصصان در اجرای ایده های شما مطلوب ترین نتیجه را برایتان به ارمغان خواهد آورد .

تولید و بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی شامل ذخیره سازی آب خام، عملیات حرارتی، پر کردن ، دربندی، لیبل زنی ، بسته بندی و توزیع می باشد.

فرایندهای اصلی شامل ذخیره سازی و عملیات حرارتی به منظور از بین بردن رنگ، پمپاژ و ذخیره سازی آب خام، فیلتراسیون با فیلترهای مختلف، ضدعفونی با UV یا ازون (ozone) می باشد. در فرایند فیلتراسیون ذرات معلق تا ابعاد 5میکرون جداسازی می گردند

و سپس به سیستم اسمز معکوس (RO) توسط پمپ منتقل می شود. تا نمک های آب بطور نسبی جداسازی گردند.

در صورت نیاز می توان مقداری از سختی را به آب برگرداند تا میزان سختی آب مابین 150-100 pmm گردد.

این آب در نهایت قبل از ذخیره در تانک توسط دستگاه ازون (Ozon) ضدعفونی نهایی می گردد.

ذرات جامد معلق که توسط فیلتر شنی از آب خام جداسازی می گردند به منظور رفع تیرگی و شفاف کردن آب بکار می رود.

طی فرآیند تولید و بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی بعد از انجام عملیات پروسس و کنترل حرارتی روی آب، بطری پت (PET) بطور اتوماتیک به واحد شستشو منتقل شده سپس با انتقال به واحد پرکنی با محصول پر می گردند. سپس دستگاه اب معدنی بطور اتوماتیک فرایند دربندی را نیز انجام می دهد. درب بطری های پت نیز قبل از دربندی توسط لامپ UV بطور کامل استریل می گردند تا آلودگی در محصول منتقل نگردد.

فرایند لیبل زنی و شرینگ کردن بطری ها مرحله نهایی می باشد که دستگاه های مربوطه این فرایند را بطور دقیق انجام می دهند.

نهایتا بسته بندی ها جهت ارسال به بازار بارگیری می گردد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
.